Brooklyn-writing

Att skriva för nätet

Att skriva för nätet så att din text hamnar högt på sökmotorerna skiljer sig från att skriva artiklar för tryckta medier. Du bör använda dig av så kallade nyckelord, det vill säga ord som tydligt visar vad din sida eller nätartikel handlar om. Dessa nyckelord måste förekomma med jämna mellanrum i din text, samt i rubriker, mellanrubriker och på övriga ställen där det är lämpligt för att sökmotorerna ska inse att detta är viktiga ord i sammanhanget. Men att använda nyckelorden för ofta är inte heller bra, som en grundregel bör du se till att texten låter naturlig.

Unikt innehåll

Sökmotorerna känner av om det du skriver är unikt eller inte. Gör research kring ditt ämne, lägg till egna åsikter och hänvisa gärna till bra seriösa källor. Kopiera aldrig andras inlägg eller artiklar, våra vanligaste sökmotorer känner även av detta och förkastar din text!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *